Student en Drukwerk

Wij hebben sinds kort een nieuwe sponsor, Studentendrukwerk.nl!

Studentendrukwerk verzorgt al het drukwerk wat je tijdens je studie nodig hebt. Studentendrukwerk is een online copyshop voor goedkoop printen en inbinden van documenten en ander drukwerk, makkelijk uploaden & supersnel in huis. Van een hardcover scriptie, posters, flyers tot bedrukte bierviltjes zij drukken het! Wij hebben een unieke samenwerking met Studentendrukwerk gesloten waardoor SV Venae leden nu maar liefst 15% korting krijgen op een bestelling bij Studentendrukwerk. Moet je dus binnenkort je scriptie, verslag of ander document printen en inbinden?Print het voordelig vanuit je luie stoel!

Gebruik vouchercode die je krijgt in je mailbox bij inschrijving als lid (ben je al lid; krijg je hem binnenkort in je mail)

studentendrukwerk.nl

Voorwaarden:
* Minimale bestelwaarde €10.
* Geldig t/m 01-08-2018
* Uitsluitend voor leden