Vacature Penningmeester

De functie van penningmeester bij Studievereniging Venae is een belangrijke functie binnen het bestuur van de vereniging. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor inkomende en uitgaande geldstromen van de vereniging. Voorafgaand aan jouw bestuursjaar zal je een begroting maken voor het komende jaar van de vereniging. Hierin wordt bepaald hoeveel geld er naar elke activiteit zal gaan en kan je dus echt je stempel drukken op het komende jaar. Deze begroting moet je presenteren op de ALV en je leden moeten het hiermee eens zijn.

Als het maken van de jaarbegroting achter de rug is, zal je je vooral bezighouden met het in de gaten houden van de begroting en het aansturen en het ondersteunen van de penningmeesters binnen de verschillende commissies. Als eindverantwoordelijke voor alle geldstromen zullen alle verzoeken van de penningmeesters uit de commissies langs jou komen en zal jij de laatste woord hebben.

Verder zal je alle facturen moeten betalen die binnen komen en hiervan verslaglegging doen in de kwartaal-, halfjaar- en jaarverslagen. Aan het einde van jouw bestuursjaar zal je de jaarrealisatie presenteren op de Algemene Ledenvergadering, waarin alle inkomende en uitgaande geldstromen uiteindelijk heen zijn gegaan en of de begroting gehaald is. Alle bonnetjes en facturen zullen dus goed bewaard moeten worden zodat jij je kan verantwoorden.

Ook zal je als penningmeester zorgdragen voor de verschillende sociale kanalen die worden gebruikt door de vereniging. Dit zijn Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn en de website. Je werkt nauw samen met de promotiecommissie en zorgt ervoor dat zij hier toegang tot heeft, zodat alle activiteiten/feestjes/borrels gepromoot kunnen worden. Jij houdt het overzicht en coƶrdineert.

Verder ben jij het aanspreekpunt voor in- en externe contacten voor o.a. de biertap, bar (voorraad), het vervangen of aanschaffen van spullen binnen de CURA en voor creatieve ideeƫn.

Taken opgesomd:

• Beheer van de rekening
  • Begroting maken
  • Eindverantwoordelijk voor alle in- en uitgaven
  • Jaarrealisatie presenteren ALV
  • Overzicht over alle sociale kanalen
  • Aanspreekpunt w.b.t. materialen/CURA

Lijkt dit jouw ideale functie? Mail dan zo snel mogelijk je cv en motivatie naar Voorzitter@svvenae.nl en wie weet nodigen we jou uit voor een gesprek!