EHBO/AED cursus Venae en Talent&Care

EHBO/AED cursus

Altijd al willen weten hoe je te werk gaat bij het redden van iemands leven? Wat zal jij doen als iemand een hartaanval krijgt? Nu is de kans om dit te leren, want Studievereniging Venae biedt in samenwerking met Talent&Care een reanimatie-cursus in combinatie met een EHBO-curus aan!
In slechts één avond zal je alles leren over het verlenen van eerste hulp, reanimeren en leren omgaan met een AED. Na deze cursusavond zullen deelnemers met een officieel certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad naar huis gaan.
Tijdens de cursusavond is er ook een pauze van 30 minuten, waar wij zullen zorgen voor een lekkere avondmaaltijd voor jullie.
Mis deze kans niet, want nergens anders zal je een cursus voor zo’n prijs met avondeten aangeboden krijgen!

De cursus zal plaatsvinden op bekend terrein: Nicolaes Tulphuis, Tafelbergweg 51, Amsterdam. In lokaal D2.66.
Lid van venae? dan betaal je 50 euro voor de cursus.
Voor niet-leden is dit 55 euro
(Excl servicekosten)

PS: Je kunt er profileringspunten mee verdienen!

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan in via deze link: www.ticketkantoor.nl/shop/ehbotalentencare

Op 1 Februari gaat de verkoop van start, dus zorg dat je om 17:00 klaarzit!
Er is plaats voor 12 studenten bij deze cursus.