Inschrijven Introductieweek faculteit gezondheid 2019

Inschrijven introductieweek 2019

Beste nieuwe student!
Vers van de middelbare school, je tussenjaar of een andere opleiding? Klaar voor een nieuwe start? Hoe begin jij je nieuwe studie avontuur beter dan met een introductiewwek? Ja! Je leest het goed: De Introductieweek van de faculteit Gezondheid staat weer voor de deur en JIJ bent uitgenodigd! Speciaal voor alle nieuwe studenten van HBO Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie Mensendieck èn Verpleegkunde organiseert Studievereniging Venae de introductieweek. Van maandag 26 augustus tot donderdag 29 augustus luid jij samen met alle andere nieuwe studenten en onze fantastische mentoren het nieuwe studiejaar in! Dit wil je natuurlijk niet missen want het is een week om nooit te vergeten!

Wat kan ik verwachten van deze week?
De introductieweek start dit jaar maandag 26 augustus en je wordt tussen 08:30 en 09.00 uur verwacht op de Faculteit Gezondheid, te Amsterdam. Op de faculteit word je ingedeeld in een groepje en krijg je een rondleiding door de school. Twee ouderejaars studenten zullen jou en je groepje begeleiden tijdens de rondleiding én de rest van de introductieweek. Tegen de middag ga je met je groepje richting het centrum van Amsterdam om de stad én elkaar beter te leren kennen. Wat de rest van het programma is houden we nog even geheim, hier kom je gedurende de week zelf achter. Elke dag staan er leuke activiteiten gepland om de stad, je opleiding, het studentenleven en elkaar goed te leren kennen. Natuurlijk hoort hier ook een feestje bij, dus is er elke avond een feest georganiseerd!

Donderdag 29 augustus zal de introductieweek van Studievereniging Venae om 20:00u afgelopen zijn en ben je blij dat je deze hebt meegemaakt. Mocht je er nog niet genoeg van hebben, kun je vrijdag 30 augustus nog naar de introductieweek van de HvA zelf.

Belangrijk om te weten:

• We hebben even in onze glazen bol gekeken, maar helaas is het weerbericht van eind augustus nog niet bekend. En after all; dit is Nederland. Dus je weet het maar nooit met het weer. Houd dus rekening met ALLES en houd goed het weerbericht in de gaten vlak voordat de introductieweek begint!
  • We slapen allemaal gezellig in grote tenten op het schoolterrein van de HvA.
  • We hebben er een paar literatuurstudies op losgelaten, maar we zijn helaas tot de conclusie gekomen dat snurken nog steeds niet is genezen. In de tenten slapen we allemaal gezellig zij aan zij. De kans dat degene naast je snurkt is redelijk aanwezig. Bereid je dus voor; koop oordoppen!

Inschrijven
De kosten voor de introductieweek bedragen €100,00 p.p. Hiervoor krijg je drie overnachtingen (op de Faculteit; Tafelbergweg 51, 1105 BD te Amsterdam), ontbijt, diner en deelname aan al de geplande activiteiten tijdens de introductieweek. Tevens zal je meteen voor collegejaar 2019/2020 lid zijn van Studievereniging Venae en kan je voordelig deelnemen aan al haar activiteiten.

Schrijf je in voordat het te laat is en begin jouw studententijd op een fantastisch leuke manier. Uit ervaring spreken wij als we zeggen dat de studententijd de beste tijd van je leven is! Je kan je aanmelden tot zondag 18 augustus. Wees er op tijd bij, want vol = vol! Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een mail met verdere informatie.

De faculteit gezondheid zet zich samen met het CCI en Venae in voor duurzaamheid. Daarom vragen we alle studenten om zoveel mogelijk met het OV te komen. Vanaf station Holendrecht (bereikbaar met de bus, trein en metro) is het 10 minuten lopen naar de de faculteit. Er zullen studenten staan om de weg te wijzen.
Omdat de treinen van de NS sinds 2018 voor 100% op windenergie rijden, wordt er veel CO2 uitstoot voorkomen.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, neem een kijkje op onze FAQ pagina of startstudiejaar om te zien of jouw vraag ertussen staat òf neem contact op met de organisatie van de introductieweek, het CCI. Het CCI is te bereiken via: cci-info@svvenae.nl t.a.v. Bodhi en Annemein.

We zien je graag op 26 augustus!

Beste Student,

Helaas zit de introductieweek op dit moment vol. Maar er is nog hoop; er bestaat een kans dat een student toch besluit niet meer mee te gaan en zich uit te schrijven voor de introductieweek. Misschien kan JIJ wel in die plaats.

Klik op deze link om je in te schrijven voor de reservelijst!!

Mocht je nog vragen hebben kan je deze altijd via de mail stellen naar cci-info@svvenae.nl t.a.v. Bodhi Maas en Annemein van der Meer

Met vrolijke groet,
Namens het gehele CCI