Over Venae

header

Studievereniging Venae is opgericht op 27 augustus 2007 als Venae, studievereniging van de Amsterdam School of Health Professions en vertegenwoordigt de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie Mensendieck, Verpleegkunde

Studievereniging Venae neemt de vertegenwoordiging op zich van de studenten die studeren aan het Domein Gezondheid van de Hogeschool van Amsterdam. In het studiejaar 2014-2015 is er door een geheel vernieuwd bestuur een doorstart gemaakt met de vereniging.

Venae heeft als doel gesteld om sociale en studie verdiepende activiteiten van haar leden te organiseren. Deze activiteiten hebben als doel de samenhorigheid tussen de studenten te bevorderen. Zo organiseert Venae maandelijks borrels om de nodige contacten op te doen. Ook de broodnodige feestjes en andere leuke activiteiten dragen bij om jouw studententijd tot succes te maken.

Maar naast al de feesten en borrels zal Venae ook lezingen, cursussen en workshops organiseren. Deze zijn bedoeld voor eventuele verdieping/verbreding van jouw interesses.

Alle activiteiten vanuit de vereniging zijn  geheel vrijblijvend.  Want ja, Venae is een studievereniging en dat is nu juist het punt waarop wij ons onderscheiden van een studentenvereniging. Bij ons zijn er geen extra verplichtingen voor leden.

Venae  wordt volledig door studenten van het geleid, zowel de commissies als de bestuursfuncties zullen door studenten van het Domein Gezondheid worden bekleed.

Studievereniging wordt uiteindelijk georganiseerd: “vóór en dóór studenten”.