Berichten uit het hart van Venae

EHBO Cursus

Dit jaar zijn er al erg veel studiegerelateerde activiteiten georganiseerd, waaronder onze jaarlijks terugkerende EHBO cursus. Deze cursus is altijd een goedlopende activiteit, aangezien er in onze gezondheidsopleidingen helemaal geen aandacht besteed wordt aan de handelingen van de EHBO. Heel gek eigenlijk, want wij doen allemaal mensenwerk! Het lijkt ons als vereniging toch wel erg belangrijk dat wij als gezondheidsstudenten in ieder geval weten hoe je moet reanimeren. Vandaar dat wij deze activiteit altijd met veel plezier organiseren! Dit jaar hebben wij dit kunnen doen in samenwerking met één van onze partners; MediLead! Er waren maar een aantal plekken beschikbaar, aangezien EHBO gewoonweg niet in grote groepen gegeven kan worden. Het was dan ook snel vol! Geslaagd was de activiteit ook, er zijn nu twaalf cursisten met een certificaat volgens de Nederlandse Reanimatie Raad, gefeliciteerd allemaal! Wil je ook nog je certificaat behalen? Niet getreurd, er gaat nog een EHBO-cursus aankomen!

De eerste commissievergadering
08okt

De eerste commissievergadering

De allereerste commissievergadering is een feit! Na een algemene introductiedag voor alle (nieuwe) commissieleden binnen de vereniging,...