Covid Venae Vrijwilligers

-❗️ SV Venae tegen COVID 19❗️ -

SV Venae kan niet achterblijven in deze Covid19 crisis!
Vandaar het initiatief om een platform op te richten voor onze studenten zodat ook wij ons steentje kunnen bijdragen in deze tijden.
Dit willen wij gaan doen door middel van een boodschappenservice, maaltijden verzorgen, kaartjes schrijven, brievenbuspakketjes, bloemen brengen, skypen of een sportlesje op afstand geven etc.

Wij focussen ons vooral op de verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, ouderen en gezinnen in en rond Amsterdam. Wij zijn op dit moment druk bezig met het benaderen van de juiste partijen.

Door middel van onderstaande link kan jij je voorkeur opgeven voor een activiteit en kunnen wij je indelen. Zo houden wij de groepen klein en kunnen wij ons goed houden aan de RIVM richtlijn.

MELD JE AAN!

Voor vragen of goede initiatieven kun je ons natuurlijk altijd mailen! Dit kun je doen op het volgende e-mailadres:
venaevrijwilligerscovid19@svvenae.nl

BELANGRIJK
* Woon je nou verder weg maar wil je alsnog meehelpen? Dat kan altijd, mail ons dan even kijken we samen naar de mogelijkheden.
*Heb je op dit moment klachten als: hoesten, verkouden, koorts of benauwdheid? Dan kan je door de veiligheidsmaatregelen helaas niet meedoen.

Dankjewel alvast!

covid19poster.png