Introductieweek

Over dit evenement

Categorie
Introductieweek
Vanaf
24 aug. 2020 10:00:00
Tot
28 aug. 2020 23:00:00
Locatie
Online

Online Introductieweek faculteit Gezondheid - 2020

Beste nieuwe student! Vers van de middelbare school, je tussenjaar weer voorbij of overgestapt op een nieuwe opleiding? Klaar voor een nieuwe start? Hoe begin je jouw studie beter dan met een introductieweek? 

Dit jaar hebben we een unieke ONLINE INTRODUCTIEWEEK, zodat jij ook dit jaar:
De faculteit kan leren kennen, contact kan leggen met studiegenoten, een leuke start kan maken aan je studietijd en nog veel meer!
Bovendien krijgen studenten dit jaar een unieke INTRO-Box, Hierin zitten Venae goodies en merchandise, wat versnaperingen en nog veel meer voor tijdens jouw introweek EN tijdens jouw studietijd

De introductieweek van de faculteit Gezondheid van de Hogeschool van Amsterdam staat weer voor de deur en JIJ bent uitgenodigd! Speciaal voor alle nieuwe studenten van de HBO studies ergotherapie, oefentherapie Mensendieck, fysiotherapie en verpleegkunde, wordt door studievereniging Venae de officiële introductieweek georganiseerd in samenwerking met de faculteit en HvA!

Wat kan ik verwachten van deze week?

Het online programma wordt momenteel tot in de puntjes nog uitgewerkt! Dus exacte informatie volgt later.

  • Activiteiten die langs komen zijn:
  • Online rondleiding door de school
  • Q&A met hogerejaars en opleidingsmanagers
  • Online Pubquiz, koken, en andere spellen
  • Door de hele week heen ene crazy 88 met opdrachten
  • En natuurlijk een intro-groepje waar jij alvast je eerste studievrienden kan maken!
    ‚Äč

Bovendien heb je gelijk een lidmaatschap te pakken voor een heel jaar voor de leukste studieverening, Venae, Waarmee jij korting krijgt op allerei evenementen, zowel wel voor de fun als ondersteunend voor je studie!

 

Dus waar wacht je op! Schrijf je in!

Klik hier om direct naar inschrijven te gaan.

De kosten voor de introductieweek bedragen totaal €39,95 p.p (incl. lidmaatschap Venae €10,95, deelname introductieweek €29,00). Hiervoor krijg je dus een introbox, lidmaatschap van venae en een hele week plezier!!!!

Schrijf je in voordat het te laat is en begin jouw studententijd op een fantastisch leuke manier! Uit ervaring spreken wij als we zeggen dat de studententijd de beste tijd van je leven is! Je kan je aanmelden tot Maandag 10 augustus. Wees er op tijd bij, want vol = vol! Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een mail met verdere informatie.