Online Introductieweek faculteit Gezondheid - 2020

Beste nieuwe student! Vers van de middelbare school, je tussenjaar weer voorbij of overgestapt op een nieuwe opleiding? Klaar voor een nieuwe start? Hoe begin je jouw studie beter dan met een introductieweek?

Dit jaar hadden we een unieke ONLINE INTRODUCTIEWEEK, zodat jij ook dit jaar:
De faculteit hebt kunnen leren kennen, contact kon leggen met studiegenoten, een leuke start kon maken aan je studietijd en nog veel meer!
Bovendien kregen de eerste 200 aangemelde studenten dit jaar een unieke INTRO-BOX, hierin zaten Venae goodies en merchandise, wat versnaperingen en nog veel meer voor tijdens jouw introweek EN tijdens jouw studietijd

Speciaal voor alle nieuwe studenten van de HBO studies ergotherapie, oefentherapie Mensendieck, fysiotherapie en verpleegkunde, wordt door studievereniging Venae de officiële introductieweek georganiseerd in samenwerking met de faculteit en HvA!

Wat hield de week in?

Het online programma was tot in de puntjes nog uitgewerkt!

Activiteiten die langs kwamen zijn:
•    Online rondleiding door de school
•    Question and Ask met hogerejaars en opleidingsmanagers
•    Online Pubquiz, koken en andere spellen
•    En natuurlijk een intro-groepje waar jij alvast je eerste studievrienden kan maken!

Bovendien heb je gelijk een lidmaatschap te pakken voor een heel jaar voor de leukste studievereniging: Venae, Waarmee jij korting krijgt op allerlei evenementen, zowel wel voor de fun als ondersteunend voor je studie!