Introductieweek 2021

Introductieweek faculteit Gezondheid - 2021

CAUTION: THIS INTRODUCTIONWEEK IS NOT FOR ESPN STUDENTS! ONLY FIRST YEAR STUDENTS OF NURSING, PHYSICAL THERAPY, OCCUPATIONAL THERAPY AND MENSENDIECK THERAPY MAY ENTER

Beste nieuwe student!

Vers van de middelbare school, je tussenjaar of een andere opleiding? Klaar voor een nieuwe start? En hoe begin jij je nieuwe studie avontuur beter dan met een introductie? Ja! Je leest het goed: introductieweek Faculteit Gezondheid staat weer voor de deur en JIJ bent uitgenodigd! Speciaal voor alle nieuwe studenten van HBO Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie Mensendieck èn Verpleegkunde organiseert Studievereniging Venae de introductieweek. Van 30 augustus tot 3 september 2021 luid jij samen met alle andere nieuwe studenten en onze fantastische mentoren het nieuwe studiejaar in! Dit wil jij niet missen! Het is een week om nooit te vergeten!

Wat kun je dan verwachten van deze week?

De introductieweek zal gedeeltelijk online en fysiek plaatsvinden. Deze dagen zijn voor de vier kampen van de introweek. Welke dagen jij introductieweek hebt hangt van je kamp af, hier word je door ons in geplaatst.

In drie dagen proef je de sfeer, maak je kennis met je medestudenten, ouderejaars, docenten en Amsterdam. De introductieweek staat in het teken van gezelligheid, informatie over je opleiding en het opbouwen van je netwerk nog voor de start van de opleiding! Er zal een online dag, een fysieke dag en een kennismakingsdag per opleiding zijn.

Het programma bestaat uit activiteiten die je met alle studenten van de opleidingen samen doet, maar ook uit activiteiten die je met je eigen opleiding doet. Elke dag zijn er leuke activiteiten gepland om je opleiding en elkaar beter te leren kennen en elke avond sluiten we op een leuke manier af. Houd daarom rekening mee met drie dagen volop gezelligheid! Wat het programma precies is houden we nog lekker geheim, daar kom je in de week zelf wel achter.

Belangrijk om rekening mee te houden:

• Consumpties. Je krijgt op de fysieke dag vier munten voor het halen van drinken, als je meer wilt moet je zelf je consumptie(s) kopen. Je kunt alleen pinnen!

• Op de online dag zal er samen met jou gekookt worden. Hiervoor moet je zelf de ingrediënten aanschaffen.

Inschrijven

De kosten voor de introductieweek bedragen €50,00 p.p. Hiervoor krijg je lunch en avondeten op de fysieke dag, deelname aan alle geplande activiteiten, een introweek pakket en een t-shirt van de introweek. Tevens zal je meteen voor collegejaar 2021/2022 lid zijn van Studievereniging Venae en kan je voordelig deelnemen aan al haar activiteiten.

Meld je nu snel aan voor het te laat is en begin jouw studententijd op een fantastisch leuke manier. Uit ervaring spreken wij als we zeggen dat de studententijd de beste tijd van je leven is! Je kan je aanmelden voor zondag 22 augustus 2021. Wees er op tijd bij, want vol = vol! Nadat je de betaling hebt afgerond ontvang je een e-mailbevestiging met daarin de definitieve uitnodiging en belangrijke informatie voor de introductieweek. Zorg dat je deze e-mail uitgeprint of digitaal meeneemt naar de introductieweek.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem een kijkje op onze FAQ pagina en zie of jouw vraag ertussen staat òf neem dan contact op met cci-info@svvenae.nl t.a.v. Eugenie van Vught.

Tot 30 augustus!

Namens het hele CCI,
Eugenie van Vught (voorzitter)

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelen? Volg ons op Instagram @studieverenigingvenae
Schrijf je nu hieronder in!

LET OP! Je zult binnen ca. 24 uur een bevestigingsmail ontvangen. Heb je geen bevestigingsmail gehad? Check even je spambox of (in het geval van Gmail) "alle e-mail" (Aan de linkerkant Categorieën > Meer > Alle e-mail). Mocht het bericht ook hier niet tussen staan, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het e-mailadres. We proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen.