FAQ Introductieweek

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt je de veelgestelde vragen over de introductieweek. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar cci-info@svvenae.nl t.a.v. Eugenie van Vught.

Wanneer moet ik waar aanwezig zijn?

Noord

Oost

Zuid

West

Opleidingsdag

Fysiek

Ik kan er niet om mijn starttijd zijn? Kan ik ook later komen?

Er is een strakke planning gemaakt voor je fysieke introductiedag en het is belangrijk dat je er op tijd bent. Wij verzoeken je dringend om er om deze tijd te zijn!

Zou ik tussendoor een paar uur weg kunnen vanwege andere verplichtingen?

Helaas is het niet mogelijk tussendoor weg te gaan en later weer terug te komen. Tijdens de introductieweek val je onder onze verantwoording. Wanneer je weggaat moet je je uitschrijven, maar om logistieke redenen is het niet zomaar mogelijk. Alleen bij een geldige reden willen wij een uitzondering maken.

Kan ik ook alleen meedoen met één dagprogramma?

Het programma van de introductieweek is zo opgesteld dat de dagen op elkaar leunen. Het is daarom niet mogelijk om alleen aan een dagprogramma mee te doen.

Ik kan niet alle dagen aanwezig zijn. Wat betekent dit voor de kosten?

Het is jammer als je niet alle dagen aanwezig kan zijn. Je mist hierdoor een heel hoop activiteiten en ook de hechting met je groepje. Het wordt daarom niet aangeraden om later aan te sluiten of eerder weg te gaan. Ook maken geen uitzonderingen op de kosten. De introductieweek kost €50,- per persoon. Er worden geen kortingen toegekend.

Zijn alle activiteiten verplicht?

Ja, alle activiteiten zijn verplicht.

Moet ik extra betalen om lid te worden van Studievereniging Venae?

Nee! Je bent automatisch lid geworden van onze vereniging voor één schooljaar. De jaarlijkse contributie is inbegrepen in de prijs van de introductieweek.

Zit er een minimale leeftijd aan de inschrijving?

Er is geen minimale leeftijdsgrens om je in te kunnen schrijven.

Let wel op: aan studenten onder de achttien wordt GEEN alcohol geschonken.

Ik moet op het invulformulier mijn studentnummer invullen; welke is dan?

Je studentnummer is een negencijferig nummer wat waarschijnlijk begint met 5008 of 5009.

Is deze introductieweek anders dan de introductiedag?

Onze introductieweek vindt plaats van 30 augustus tot 3 september 2021. Deze is voor de vier kampen van de introweek. Welke dagen jij introductieweek hebt hangt van je kamp af, hier word je door ons in geplaatst.

Op woensdag zal er per opleiding een kennismakingsmiddag georganiseerd worden door ons. Waarschijnlijk zal er per opleiding nog een introductiedag worden georganiseerd. Dit staat los van onze introductieweek en wij kunnen je hier helaas niets over vertellen. Hierover krijg je van je opleiding nog bericht.