Introductieweek 2022

CAUTION: THIS INTRODUCTIONWEEK IS NOT FOR ESPN STUDENTS! ONLY FIRST YEAR STUDENTS OF NURSING, PHYSICAL THERAPY, OCCUPATIONAL THERAPY, MENSENDIECK THERAPY AND IPZ MAY ENTER

Beste nieuwe student!

Vers van de middelbare school, je tussenjaar of een andere opleiding? Klaar voor een nieuwe start? En hoe begin jij je nieuwe studie avontuur beter dan met een introductie? Ja! Je leest het goed: introductieweek Faculteit Gezondheid staat weer voor de deur en JIJ bent uitgenodigd! Speciaal voor alle nieuwe studenten van HBO Ergotherapie, Fysiotherapie, Interprofessionele Paramedische Zorg èn Verpleegkunde organiseert Studievereniging Venae de introductieweek. Van 22 augustus t/m 25 augustus 2022 luid jij samen met alle andere nieuwe studenten en onze fantastische mentoren het nieuwe studiejaar in! Dit wil jij niet missen! Het is een week om nooit te vergeten!

Wat kun je dan verwachten van deze week?

De introductieweek start dit jaar maandag 22 augustus en je wordt tussen 08:30 en 09.00 uur verwacht op de Faculteit Gezondheid, te Amsterdam.
Op de faculteit word je ingedeeld in een groepje en krijg je een rondleiding door de school. Twee ouderejaars studenten zullen jou en je groepje begeleiden tijdens de gehele introductieweek. Tegen de middag ga je met je groepje richting het centrum van Amsterdam om de stad én elkaar beter te leren kennen. Wat de rest van het programma is houden we nog even geheim. Hier kom je deze week zelf achter. Elke dag staan er leuke activiteiten gepland om de stad, je opleiding en elkaar goed te leren kennen. En niet te vergeten; natuurlijk is er elke avond FEEST!

Belangrijk om rekening mee te houden:

• Consumpties. Bij ontbijt krijg je koffie, thee of fris aangeboden, maar bij de meeste activiteiten moet je zelf je consumptie(s) betalen. Je kunt alleen pinnen!

• Reiskosten binnen Amsterdam. Neem je OV-chipkaart mee, deze moet gedurende de gehele week met minimaal €20,00 opgeladen zijn.

• We hebben even in onze glazen bol gekeken, maar helaas is het weerbericht van eind augustus nog niet bekend. En after all; dit is Nederland. Dus je weet maar nooit met het weer. Houd dus rekening met ALLES en houd goed het weerbericht in de gaten!

• We slapen allemaal gezellig in grote tenten op het schoolterrein van de HvA. We hebben er een paar literatuurstudies op losgelaten, maar we zijn helaas tot de conclusie gekomen dat snurken nog steeds niet is genezen. In de tenten slapen we allemaal gezellig zij aan zij. De kans dat degene naast je snurkt is redelijk aanwezig. Bereid je dus voor; koop oordoppen.

Inschrijven

De kosten voor de introductieweek bedragen €115,90 p.p. Hiervoor krijg je drie overnachtingen (op de Faculteit; Tafelbergweg 51, 1105 BD te Amsterdam), ontbijt, diner en deelname aan al de geplande activiteiten tijdens de introductieweek. Tevens zal je meteen voor collegejaar 2022/2023 lid zijn van Studievereniging Venae en kan je voordelig deelnemen aan al haar activiteiten.

Meld je nu snel aan voor het te laat is en begin jouw studententijd op een fantastisch leuke manier. Uit ervaring spreken wij als we zeggen dat de studententijd de beste tijd van je leven is! Je kan je aanmelden voor 8 augustus 2022. Wees er op tijd bij, want VOL = VOL! Nadat je de betaling hebt afgerond ontvang je een e-mailbevestiging met daarin de definitieve uitnodiging en belangrijke informatie voor de introductieweek. Zorg dat je deze e-mail uitgeprint of digitaal meeneemt naar de introductieweek.

Hier inschrijven!

Aanmelden na 8 augustus 2022?

Wil je je aanmelden voor de introductieweek, maar is de deadline van 8 augustus al verstreken?
Stuur een mailtje naar cci-info@svvenae.nl t.a.v. Eugenie en Iris dan kan de organisatie bekijken of er nog iets voor je kan worden geregeld.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem een kijkje op onze FAQ Pagina en zie of jouw vraag ertussen staat òf neem dan contact op met cci-info@svvenae.nl t.a.v. Eugenie en Iris.

Tot 22 augustus!

Namens het hele CCI,
Eugenie van Vught (Voorzitter)
Iris Jonker (Vice Voorzitter)

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelen?
Volg ons op Instagram @IntroFaculteitGezondheid en op Facebook @IntroductieweekFaculteitGezondheid
Schrijf je nu in voor de introductieweek! Hier inschrijven!

LET OP! Je zult binnen ca. 24 uur een bevestigingsmail ontvangen. Heb je geen bevestigingsmail gehad? Check even je spambox of (in het geval van Gmail) "alle e-mail" (Aan de linkerkant Categorieën > Meer > Alle e-mail). Mocht het bericht ook hier niet tussen staan, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het e-mailadres. We proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen.