Afscheid nemen bestaat niet

Dit studiejaar zijn er een aantal belangrijke faculteitsmedewerkers die afscheid hebben genomen van de Faculteit Gezondheid. Faculteitsmedewerkers die niet alleen belangrijk waren voor de Hogeschool, maar ook voor Studievereniging Venae! Zo hebben wij aan het begin van het studiejaar al afscheid moeten nemen van Eric de Leede, wie directeur bedrijfsvoering was voor de faculteit. Erg handig voor de vereniging dat wij een kort lijntje hadden naar deze tak! Vervolgens moesten wij afscheid nemen van Wilma Scholte op Reimer, de faculteitsdecaan! Zij was onze grootste fan (nog steeds!) en als bedankje is zij ook onze 1e Erelid geworden. Door dik en dun en vanaf het allerbegin heeft zij zich ingezet voor Venae, dus dit moest beloond worden. En gisteren hebben wij afscheid genomen van Simon Gribling. Simon gaat lekker genieten van zijn pensioen en heeft een prachtig bewogen carrière achter de rug! Simon hielp de vereniging met zaken rondom de catering, of wij aanpassingen in De Cura mochten doen en andere zaakjes wat hij leuk vond om voor ons na te vragen of te regelen. Hierbij nog even een bedankje naar alle drie en laten wij het volgende onthouden: "Afscheid nemen bestaat niet!" Wij zien jullie graag nog terug voor een drankje in De Cura!

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen