Studiegerelateerd aanbod

Speciaal aanbod voor leden van Venae!

Venae is een studievereniging. Dat betekent dat activiteiten vanuit de vereniging geheel vrijblijvend zijn. Naast activiteiten gericht op het studentenleven, biedt Venae dus meer: activiteiten gericht op de studies van de faculteit Gezondheid! Hierbij kun je denken aan aanvullende EHBO/AED-workshops, excursies naar de snijzalen van het AMC en lezingen door interessante gastsprekers uit de gezondheidszorg.

Venae wil haar leden net dat beetje extra geven tijdens hun studie. Leden van Venae hebben dan ook korting op alle georganiseerde evenementen. We werken er tevens hard aan om bijvoorbeeld samenvattingen en lesmaterialen ook voor een ledenprijs aan te kunnen bieden. Houd onze website goed in de gaten!

EHBO Cursus

• Het Werkveld

Dit jaar zijn er al erg veel studiegerelateerde activiteiten georganiseerd, waaronder onze jaarlijks terugkerende EHBO cursus. Deze cursus is...