Dagelijks bestuur

Studievereniging Venae wordt ieder jaar geleid door een dagelijks bestuur, dat een collegejaar zittende is. Wij stellen met trots aan u voor, het bestuur van studievereniging 2019-2020, voorgezeten door Kimberley van Elk.

VoorzitterMevr. Kimberley van Elkvoorzitter@svvenae.nl
SecretarisDhr. Jasper Beelensecretaris@svvenae.nl
PenningmeesterMevr. Eugenie van Vughtpenningmeester@svvenae.nl
Commissaris Intern/ExternMevr. Robin BekkercommissarisIE@svvenae.nl

Voorzitter
De voorzitter is het gezicht van de vereniging en leidt vergaderingen, stelt beleid op en stuurt de bestuursleden en commissieleden aan.

Secretaris
De secretaris is de agenda van de vereniging en heeft direct contact met alle leden.

Penningmeester
De penningmeester is verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande geldstromen binnen de vereniging.

Commissaris Intern/Extern
De commissaris intern/extern is het schakelpunt tussen commissies en bestuur, en zorgt voor samenwerking met diverse partijen binnen de HvA (intern) en buiten de vereniging (extern).