Met wie Venae samenwerkt


Talent&Care

Wij ontwikkelen de nieuwe generatie zorgverleners. Dit doen we door de persoon centraal te zetten, te luisteren naar zijn of haar ambities en behoeften, door coaching op maat te bieden en door iedereen als gelijke te zien en te behandelen. We geven onze zorgprofessionals ruimte om zich te ontwikkelen zodat zij meer plezier en balans vinden in hun leven, thuis en in hun werk. 

Meer informatie logo_talentcare.jpgMediLead


Bij MediLead luisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt.

Wij helpen zorgorganisaties om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een gezellig praatje tot complexe medische handeling. Wij werken met aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. 

Meer informatie 


logo.png
bestewerkgeverscan.logo.jpg


Mantelaar

Wij zijn Mantelaar, een organisatie die sinds 2015 (para)medisch studenten koppelt aan ouderen en mantelzorgers. Oprichter Titiaan Zwart zag, toen hij als psycholoog in de zorg werkte, dat er gigantisch behoefte is aan ondersteuning in de zorg. Daarom is hij Mantelaar gaan oprichten.
Wij bieden mantelzorgondersteuning door heel Nederland aan ouderen en mantelzorgers. 

Meer informatie 

logomantelaar.png


Aethon

(Bij)baan in de zorg of post-hbo-v traineeship. Start vandaag.

Meer informatie 

Aethon_logo_transparant.png
image002_1.jpg


Lak aan Alles

Professionele muurschilderingen, schilderijen en ruim 30 jaar graffiti-ervaring, dat is Lak aan Alles in een zin. 

Lak aan Alles ken je door de prachtige muurschildering in de Cura.

Meer informatie 1362598546.png