Met wie Venae samenwerkt


The Perfect Start

TPS staat voor The Perfect Start. Jouw perfecte start in de zorgsector, om precies te zijn! Ons traineeship zorg richt zich op de zakelijke kant van de zorgsector. Weet jij zeker dat je in deze sector aan de slag wil, maar wil je niet bij de patiënt aan het bed staan? Dan is dit wat voor jou. Tijdens je traineeship ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, om er zo achter te komen welke functie er bij je past. Samen met een persoonlijke coach leer je jezelf beter kennen. En met andere zorgprofessionals volg je ons opleidingsprogramma. Daarnaast is gezelligheid ook belangrijk, dus organiseren we regelmatig een event of borrel. Werken, leren en leven bij TPS. Spreekt dat je aan? Check onze website www.tpsgroep.nl of ons Instagramkanaal (@tpsgroep).

TPS_logo_zwart_1.png
The Perfect Start


Studystore

Studieboeken zo geregeld!

SV Venae werkt samen met je opleiding en met Studystore, we weten precies welke boeken je nodig hebt.  Zo weet jij zeker dat je de juiste boeken bestelt. Overzichtelijk, snel besteld, scherp geprijsd en gratis thuisbezorgd.

Ga naar www.studystore.nl/venae selecteer je opleiding en leerjaar, klik ze in je winkelmandje en klaar!

Bij Studystore kun je ook 2de hand boeken kopen & verkopen! Check studystore.nl/boeken-verkopen voor meer info en alle voorwaarden.

image001.jpg
Studystore


Stuvia

Stuvia is een bedrijf wat boeken, samenvattingen en ander studiemateriaal aanlevert voor iedere studie, neem is een kijkje op de site. Met de link hieronder krijg je 10% korting op de gehele collectie!

https://www.stuvia.com/nl-nl/vereniging/venae


logo.png


MediLead


Bij MediLead luisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt.

Wij helpen zorgorganisaties om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een gezellig praatje tot complexe medische handeling. Wij werken met aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. 

Meer informatie 

logo.png
bestewerkgeverscan.logo.jpg


Mantelaar

Wij zijn Mantelaar, een organisatie die sinds 2015 (para)medisch studenten koppelt aan ouderen en mantelzorgers. Oprichter Titiaan Zwart zag, toen hij als psycholoog in de zorg werkte, dat er gigantisch behoefte is aan ondersteuning in de zorg. Daarom is hij Mantelaar gaan oprichten.
Wij bieden mantelzorgondersteuning door heel Nederland aan ouderen en mantelzorgers. 

Meer informatie 


logomantelaar.png


ABN-AMRO

De afdeling medische & vrije beroepen van ABN AMRO is de partner voor de medici. Of je nu net gestart bent met je studie Fysiotherapie, Ergotherapie of Oefentherapie Mensendieck of al een aantal jaar verder bent, ABN AMRO ondersteunt je graag bij al je financiële vragen nu én in de toekomst. Van student tot en met medisch ondernemer, ons adviesteam staat voor je klaar.

Meer informatie 

1200px-ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg.png
abnamro2.jpeg


Aethon

Wij zijn Aethon, werkgever van talent en aanmoedigers van ontwikkeling. Wij bieden (bij)banen aan in de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg. Hier bouw je relevante werkervaring op en kun je zelfs doorgroeien naar een post-hbo-v traineeship!

Start vandaag.

Meer informatie 

Aethon_logo_transparant.png
image002_1.jpg


Daan

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen wij ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Wij zijn het leukste detacheringsbureau onder andere actief in de zorg. Dus ben jij op zoek naar een leuke baan of opdracht? Of wil je jezelf ontwikkelen door middel van een opleiding of traineeship? Dan staat Daan voor je klaar.

DAAN_RGBlogo.png
Daan


STËLZ

Met STËLZ willen we de consument de mogelijkheid geven om te genieten van een drankje, maar zonder onnodige calorieën, koolhydraten, suikers en gluten. Het resultaat is een helder & verfrissend drankje. Onze hard seltzers zijn daarmee het perfecte alternatief voor zwaardere of zoetere producten zoals wijn, bier of cocktails.


Er is geen enkel alcoholhoudend drankje dat zo puur en eenvoudig is. Onze hard seltzer is ontdaan van alle onnodige toevoegingen, waardoor de subtiele fruitsmaak optimaal tot zijn recht komt. Het resultaat is niet alleen verfrissend, maar ook het meest calorie-arm van alle alcoholhoudende dranken.

Outlook-ba552yxa.png
Stëlz


Talent&Care

Wij ontwikkelen de nieuwe generatie zorgverleners. Dit doen we door de persoon centraal te zetten, te luisteren naar zijn of haar ambities en behoeften, door coaching op maat te bieden en door iedereen als gelijke te zien en te behandelen. We geven onze zorgprofessionals ruimte om zich te ontwikkelen zodat zij meer plezier en balans vinden in hun leven, thuis en in hun werk. 

Meer informatie 

logo_talentcare.jpgWaarneemAssistent

WaarneemAssistent is een platform van medici dat (para)medisch studenten helpt bij het vinden van studiegerelateerd werk. Bijvoorbeeld als doktersassistent in de huisartsenpraktijk, in het ziekenhuis of bij de GGD. Zo helpen wij bij de aanpak van het tekort aan zorgpersoneel én heb jij een leerzame (bij)baan. Ons belangrijkste uitgangspunt is het vinden van een plek die past bij jouw wensen en leerdoelen. Daarnaast bieden we een opleidings- en (betaald) inwerktraject, een goed salaris en persoonlijke begeleiding. Jij en jouw ontwikkeling staan centraal.

Meer informatie 


WA_logo.png


Mentor rijopleidingen

Rijopleiding Mentor staat bekend als dé betrouwbare totaalopleider van Nederland. Het deskundige team staat elke dag klaar om alle leerlingen de best mogelijke scholing en service te geven. 

Ieder lid dat zich via ons aanmeld krijgt een korting tussen €175 en €280 afhankelijk van het pakket. 

Meer informatie →
MentorLogo_Retina.png


Lak aan Alles

Professionele muurschilderingen, schilderijen en ruim 30 jaar graffiti-ervaring, dat is Lak aan Alles in een zin. 

Lak aan Alles ken je door de prachtige muurschildering in de Cura.

Meer informatie 


1362598546.png