Met wie Venae samenwerkt


Brandstof/The Perfect Start (TPS) 

TPS staat voor The Perfect Start. Jouw perfecte start in de zorgsector, om precies te zijn! Ons traineeship zorg richt zich op de zakelijke kant van de zorgsector. Weet jij zeker dat je in deze sector aan de slag wil, maar wil je niet bij de patiënt aan het bed staan? Dan is dit wat voor jou. Tijdens je traineeship ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, om er zo achter te komen welke functie er bij je past. Samen met een persoonlijke coach leer je jezelf beter kennen. En met andere zorgprofessionals volg je ons opleidingsprogramma. Daarnaast is gezelligheid ook belangrijk, dus organiseren we regelmatig een event of borrel. Werken, leren en leven bij TPS. Spreekt dat je aan? Check onze website www.tpsgroep.nl of ons Instagramkanaal (@tpsgroep).


wijzijnbrandstof_logo.jpeg
Brandstof
TPS_logo_zwart_1.png
The Perfect Start


Studystore

Studieboeken zo geregeld!

SV Venae werkt samen met je opleiding en met Studystore, we weten precies welke boeken je nodig hebt.  Zo weet jij zeker dat je de juiste boeken bestelt. Overzichtelijk, snel besteld, scherp geprijsd en gratis thuisbezorgd.

Ga naar www.studystore.nl/venae selecteer je opleiding en leerjaar, klik ze in je winkelmandje en klaar!

Bij Studystore kun je ook 2de hand boeken kopen & verkopen! Check studystore.nl/boeken-verkopen voor meer info en alle voorwaarden.


image001.jpg
Studystore


Stuvia

Stuvia is een bedrijf wat boeken, samenvattingen en ander studiemateriaal aanlevert voor iedere studie, neem is een kijkje op de site. Met de link hieronder krijg je 10% korting op de gehele collectie!

https://www.stuvia.com/nl-nl/vereniging/venaelogo.png


Lead Healthcare


Bij Lead Healthcare luisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt.

Wij helpen zorgorganisaties om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een gezellig praatje tot complexe medische handeling. Wij werken met aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. 

Meer informatie 


LeadHealthcare_logo_left_fc.png
image002.png


Mantelaar

Langer en gelukkiger thuis met zorg en hulp van Mantelaar.

Mantelaar koppelt gedreven zorgstudenten aan mantelzorgers en hun naaste voor zorg en gezelschap. Wij staan voor een goede balans tussen persoonlijke verzorging én persoonlijke aandacht.

Meer informatie 

logomantelaar.png
Frank_logo_mantelaar.png


ABN-AMRO

De afdeling medische & vrije beroepen van ABN AMRO is de partner voor de medici. Of je nu net gestart bent met je studie Fysiotherapie, Ergotherapie of Oefentherapie Mensendieck of al een aantal jaar verder bent, ABN AMRO ondersteunt je graag bij al je financiële vragen nu én in de toekomst. Van student tot en met medisch ondernemer, ons adviesteam staat voor je klaar.

Meer informatie 


1200px-ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg.png
abnamro2.jpeg


Aethon

Wij zijn Aethon, werkgever van talent en aanmoedigers van ontwikkeling. Wij bieden (bij)banen aan in de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg. Hier bouw je relevante werkervaring op en kun je zelfs doorgroeien naar een post-hbo-v traineeship!

Start vandaag.

Meer informatie 

Aethon_logo_transparant.png
image002_1.jpg


STËLZ

Met STËLZ willen we de consument de mogelijkheid geven om te genieten van een drankje, maar zonder onnodige calorieën, koolhydraten, suikers en gluten. Het resultaat is een helder & verfrissend drankje. Onze hard seltzers zijn daarmee het perfecte alternatief voor zwaardere of zoetere producten zoals wijn, bier of cocktails.


Er is geen enkel alcoholhoudend drankje dat zo puur en eenvoudig is. Onze hard seltzer is ontdaan van alle onnodige toevoegingen, waardoor de subtiele fruitsmaak optimaal tot zijn recht komt. Het resultaat is niet alleen verfrissend, maar ook het meest calorie-arm van alle alcoholhoudende dranken.

Outlook-ba552yxa.png
Stëlz


Talent&Care

Wij ontwikkelen de nieuwe generatie zorgverleners. Dit doen we door de persoon centraal te zetten, te luisteren naar zijn of haar ambities en behoeften, door coaching op maat te bieden en door iedereen als gelijke te zien en te behandelen. We geven onze zorgprofessionals ruimte om zich te ontwikkelen zodat zij meer plezier en balans vinden in hun leven, thuis en in hun werk. 

Meer informatie 

logo_talentcare.jpgWaarneemAssistent

WaarneemAssistent is een platform van medici dat (para)medisch studenten helpt bij het vinden van studiegerelateerd werk. Bijvoorbeeld als doktersassistent in de huisartsenpraktijk, in het ziekenhuis of bij de GGD. Zo helpen wij bij de aanpak van het tekort aan zorgpersoneel én heb jij een leerzame (bij)baan. Ons belangrijkste uitgangspunt is het vinden van een plek die past bij jouw wensen en leerdoelen. Daarnaast bieden we een opleidings- en (betaald) inwerktraject, een goed salaris en persoonlijke begeleiding. Jij en jouw ontwikkeling staan centraal.

Meer informatie 


WA_logo.png


PhysioMatch/CareToMatch

De reden om naar Zwitserland te verhuizen is voor elke fysiotherapeut anders. Sommigen gaan voor de prachtige natuur en de vele buitensportactiviteiten, anderen gaan omdat de fysiotherapie in Zwitserland hen zeer veel ontwikkelingsmogelijkheden biedt. PhysioMatch helpt fysiotherapeuten bij het vinden van een geschikte baan in Zwitserland en begeleidt de fysiotherapeuten ook tijdens het hele emigratieproces.

Meer informatie →

PhysioMatch_Logo_2.jpg


CareToMatch.png
CaraToMatch


Happymedstudent

De allerleukste bijbaan in de zorg vind je bij HappyMedStudent! Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt tegenover een bovengemiddeld studentenloon. In alle grote studentensteden hebben wij passend werk waar jij praktijkervaring kan opdoen met doorgroeimogelijkheden door onze toffe trainingen!

Meer informatie 

Logo_HappyMedStudent_nieuw_RGB_2.png


Logo-Tamarinde-2022.png

Zorgoppas

Meer informatie → 

Zorgoppas.jpeg
Zorgon.png