Met wie Venae samenwerkt


Talent&Care

Wij ontwikkelen de nieuwe generatie zorgverleners. Dit doen we door de persoon centraal te zetten, te luisteren naar zijn of haar ambities en behoeften, door coaching op maat te bieden en door iedereen als gelijke te zien en te behandelen. We geven onze zorgprofessionals ruimte om zich te ontwikkelen zodat zij meer plezier en balans vinden in hun leven, thuis en in hun werk. 

Meer informatie logo_talentcare.jpgMediLead


Bij MediLead luisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt.

Wij helpen zorgorganisaties om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een gezellig praatje tot complexe medische handeling. Wij werken met aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. 

Meer informatie 


logo.png
bestewerkgeverscan.logo.jpg


Mantelaar

Wij zijn Mantelaar, een organisatie die sinds 2015 (para)medisch studenten koppelt aan ouderen en mantelzorgers. Oprichter Titiaan Zwart zag, toen hij als psycholoog in de zorg werkte, dat er gigantisch behoefte is aan ondersteuning in de zorg. Daarom is hij Mantelaar gaan oprichten.
Wij bieden mantelzorgondersteuning door heel Nederland aan ouderen en mantelzorgers. 

Meer informatie 


logomantelaar.png


ABN-AMRO

De afdeling medische & vrije beroepen van ABN AMRO is de partner voor de medici. Of je nu net gestart bent met je studie Fysiotherapie, Ergotherapie of Oefentherapie Mensendieck of al een aantal jaar verder bent, ABN AMRO ondersteunt je graag bij al je financiële vragen nu én in de toekomst. Van student tot en met medisch ondernemer, ons adviesteam staat voor je klaar.

Meer informatie 

1200px-ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg.png
abnamro2.jpegAethon

Wij zijn Aethon, werkgever van talent en aanmoedigers van ontwikkeling. Wij bieden (bij)banen aan in de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg. Hier bouw je relevante werkervaring op en kun je zelfs doorgroeien naar een post-hbo-v traineeship!

Start vandaag.

Meer informatie 

Aethon_logo_transparant.png
image002_1.jpg


WaarneemAssistent

WaarneemAssistent is een platform van medici dat (para)medisch studenten helpt bij het vinden van studiegerelateerd werk. Bijvoorbeeld als doktersassistent in de huisartsenpraktijk, in het ziekenhuis of bij de GGD. Zo helpen wij bij de aanpak van het tekort aan zorgpersoneel én heb jij een leerzame (bij)baan. Ons belangrijkste uitgangspunt is het vinden van een plek die past bij jouw wensen en leerdoelen. Daarnaast bieden we een opleidings- en (betaald) inwerktraject, een goed salaris en persoonlijke begeleiding. Jij en jouw ontwikkeling staan centraal.

Meer informatie 


WA_logo.png


Mentor rijopleidingen

Rijopleiding Mentor staat bekend als dé betrouwbare totaalopleider van Nederland. Het deskundige team staat elke dag klaar om alle leerlingen de best mogelijke scholing en service te geven. 

Ieder lid dat zich via ons aanmeld krijgt een korting tussen €175 en €280 afhankelijk van het pakket. 

Meer informatie →
MentorLogo_Retina.png


Lak aan Alles

Professionele muurschilderingen, schilderijen en ruim 30 jaar graffiti-ervaring, dat is Lak aan Alles in een zin. 

Lak aan Alles ken je door de prachtige muurschildering in de Cura.

Meer informatie 


1362598546.png