Algemene belangrijke informatie

Belangrijke informatie

Op deze pagina vindt je alle belangrijke informatie over het weekend weg.

Belangrijke dingen om rekening mee te houden: 

- De prijs is €95,- voor leden en €110,- voor niet leden. Binnen dit bedrag vallen; de reis vanaf België, het hostel  en 3 leuke geheime activiteiten. Binnen dit bedrag valt niet de reis tot aan de Belgische grens, je eten en overige kosten die je in de stad zelf wil maken. 

- Je vertrekt op vrijdag 7 juni aan het einde van de middag uit Amsterdam. De precieze tijd zal nog gecommuniceerd worden. Op zondag 9 juni kom je aan het einde van de dag weer terug in Amsterdam.

- NB. Mocht je uiteindelijk niet mee gaan op het weekendje weg en geen vervanger kunnen vinden, dan worden extra gemaakte kosten bij jou in rekening gebracht. De betaalde prijs kun je helaas niet meer terugkrijgen. 

- Wanneer je mee gaat op de het weekendje weg ben je verplicht het drank- en drugsbeleid te tekenen. Dit betekent een zero-drugspolicy. 


Vragen?:
Mocht je nog vragen hebben, neem een kijkje op onze FAQ-pagina en zie of jouw vraag ertussen staat. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar reiscommissie@svvenae.nl 

​​​​​​​