Aanmelden


Gelijk inschrijven doe je hier!

! HELAAS IS DE WINTERSPORT VOL EN ZIJN ER DUS GEEN PLEKKEN MEER OVER. WIL JE TOCH MEE? MAIL DAN NAAR reiscommissie@svvenae.nl EN ZIJN LATEN JE WETEN WANNEER ER TOCH EEN PLEKJE VRIJ KOMT !

Inschrijven: 
De kosten van de wintersportreis zijn €699,- voor leden en €749,- voor niet leden. Hiervoor krijg je de busreis, het verblijf, een pistepas en een passe partout voor de Dutchweek. Je kan je aanmelden vanaf zaterdag 2 december 2023 om 11:00. Wees er op tijd bij, want VOL = VOL! Nadat je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mailbevestiging met daarin de definitieve inschrijving en belangrijke informatie voor de wintersportreis. Zorg dat je deze e-mail goed bewaart. Verdere informatie volgt gedurende de tijd vordert en de wintersportreis dichterbij komt. 

Wachtlijst: 
Is het je helaas niet gelukt om een ticket te krijgen en wil je wel erg graag mee? Schrijf je dan alsnog gewoon in. Wij hanteren een wachtlijst. Dit betekent dat wanneer er iemand door omstandigheden toch niet mee kan, wij de eerstvolgende in de lijst zullen benaderen om mee te kunnen gaan.