Algemene belangrijke informatie

Belangrijke informatie

Op deze pagina vindt je alle belangrijke informatie over de wintersportreis.

Belangrijke dingen om rekening mee te houden: 
•    Eten en drinken; bij de hele reissom zit geen eten en drinken inbegrepen. Hier zal je dus in Val Thorens zelf nog voor moeten zorgen. Houdt er rekening mee dat de prijzen in het gebied wat hoger zijn dan je normaal misschien gewend bent. Tip van de Reiscommissie: neem een aantal etenswaren vanuit huis mee die makkelijk mee te nemen zijn! 
•    Kosten; de totale reissom is voor de busreis, het verblijf, een 6-daagse pistepas en de passe partout voor de Dutchweek. Extra dagen skiën/snowboarden, huren van materiaal en verzekeringen zijn naast de totale reissom nog voor eigen kosten. De informatie hierover vindt je verder op deze webpagina. 
o    De standaard pistepas is 6 dagen. Extra dagen genieten op de piste?:  
    7 dagen is €22,- extra
    8 dagen is €42,- extra 
o    Verderop op deze webpagina is een overzicht te vinden van de kosten voor de materiaalhuur en de verzekeringen. 
•    Betaling: De betaling gaat in 3 termijnen. Bij de inschrijving op 2 december geldt er een aanbetaling van €150,- voor leden en €200,- voor niet leden. In januari betaal je €165,- omdat wij dan de aanbetaling bij Totally moeten volbrengen. De overige kosten dienen uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te zijn. 
o    Totale kosten leden (zonder extra’s): €699,-
o    Totale kosten niet leden (zonder extra’s): €749,-
NB. Mocht je uiteindelijk niet mee gaan op de wintersportreis en geen vervanger kunnen vinden, dan wordt er €115,- extra in rekening gebracht op de reissom. 
•    Borg; bij het verblijf wordt er €100,- borg gevraagd p.p.. Deze dient contant betaald te worden. Zorg er dus voor dat je €100,- extra op zak mee hebt!
•    Supermarkt; Naast het verblijf zit een (kleine) supermarkt. Hier kun je dus voor en/of na het skiën/snowboarden je inkopen doen. Houdt er ook hierbij wel rekening mee dat je in een toeristisch gebied zit dus de prijzen zouden kunnen tegenvallen. Over het algemeen zijn de ervaringen met deze supermarkt wel positief!
•    Verblijf/kamerindeling; We verblijven met z’n alle in een Residance dichtbij de piste. Vanuit het verblijf kun je dus zo iedere dag naar de piste lopen om te beginnen aan je sneeuwavontuur. Het verblijf heeft meerdere kamers waarin wij met groepjes zullen gaan slapen. Bij de aanmelding vragen wij je dus ook om aan te geven bij wie je graag op de kamer zou willen. Denk hier alvast even over na! 

• Wanneer je mee gaat op de wintersportreis ben je verplicht het drank- en drugsbeleid te tekenen. Dit betekent een zero-drugspolicy. 

Vragen?:
Mocht je nog vragen hebben, neem een kijkje op onze FAQ-pagina en zie of jouw vraag ertussen staat. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar reiscommissie@svvenae.nl 


Bagage busreis
De bussen beschikken over een beperkte bagageruimte. Per persoon mag je het volgende meenemen:
• 1 koffer of reistas van 20 kilo. De afmetingen mogen maximaal 80x70x30 cm zijn
• 1 stuk handbagage van 2 kilo
• 1 paar ski’s (met stokken) of 1 snowboard*
• 1 paar ski- of snowboardschoenen
* Neem je een snowboard mee dan is het verplicht om de bindingen van het board te halen. In 1 snowboardhoes mag niet meer zitten dan 1 snowboard. Dit betekent ook geen overige bagage zoals schoenen, kleding en dergelijke

Belangrijke informatie wintersport 2024

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Belangrijke_informatie_voor_deelnemers_Wintersportreis.pdf 206.4 kB