Introductieweek 2024

CAUTION: THIS INTRODUCTIONWEEK IS NOT FOR ESP STUDENTS! ONLY FIRST YEAR STUDENTS OF NURSING, PHYSICAL THERAPY, OCCUPATIONAL THERAPY AND IPZ MAY ENTER

Gelijk inschrijven? Doe je hier!

Beste nieuwe student!

Vers van de middelbare school, je tussenjaar of een andere opleiding? Klaar voor een nieuwe start? En hoe begin jij je nieuwe studie avontuur niet beter dan met een introductie? Ja! Je leest het goed: Introductieweek Faculteit Gezondheid staat weer voor de deur en JIJ bent uitgenodigd! Speciaal voor alle nieuwe studenten van HBO Ergotherapie, Fysiotherapie, Interprofessionele Paramedische Zorg én Verpleegkunde organiseert Studievereniging Venae de introductieweek. Van 26 augustus t/m 29 augustus 2024 luid jij samen met alle andere nieuwe studenten en onze fantastische mentoren het nieuwe studiejaar in! Dit wil jij niet missen! Het is een week om nooit te vergeten!


Wat kun je dan verwachten van deze week?

De introductieweek start dit jaar maandag 26 augustus en je wordt verwacht in de ochtend op de Hogeschool van Amsterdam: Faculteit Gezondheid, Tafelbergweg 51 te Amsterdam. Op de faculteit word je ingedeeld in een groep (+/- 8 studenten), iedere groep zal worden begeleid door twee ouderejaars studenten. Deze zullen je groep en jou de gehele introductieweek begeleiden. Op de maandagmiddag ga je met je groep richting het centrum van Amsterdam om de stad en elkaar beter te leren kennen. De rest van het programma houden we nog even voor onszelf, hier kom je vanzelf achter! Elke dag staan er verschillende activiteiten gepland om de stad, je opleiding en elkaar goed te leren kennen. En niet te vergeten; natuurlijk is er elke avond FEEST!


Belangrijk om rekening mee te houden:

  • Consumpties. Bij ontbijt krijg je koffie, thee of fris aangeboden, maar bij de meeste activiteiten moet je zelf je consumptie(s) betalen. Je kunt alleen pinnen!

  • Maaltijden. We bieden ontbijt, lunch en avondeten aan. Lunch moet je zelf maken vanuit de aangeboden ontbijt materialen! Neem dus iets van een broodtrommel mee zodat je je lunch mee kan nemen. 

  • Supermarkt. Er zijn gedurende de week momenten om naar de supermarkt te gaan. Echter zal dit niet elke dag kunnen, zorg ervoor dat je iets lekkers of een kleine snack meeneemt. Zo kun je naast de drie eetmomenten nog wat snacken. 

  • Reiskosten binnen Amsterdam. Neem je OV-chipkaart mee, deze moet gedurende de gehele week met minimaal €20,00 opgeladen zijn.

  • We hebben even in onze glazen bol gekeken, maar helaas is het weerbericht van eind augustus nog niet bekend. En after all; dit is Nederland. Dus je weet maar nooit met het weer. Houd dus rekening met ALLES en houd goed het weerbericht in de gaten!

  • Douchen. Op de parkeerplaats zullen tijdelijke douche-installaties geplaatst worden. Houd er wel rekening mee dat we met +/- 300 mensen zijn. Elke dag douchen is misschien niet mogelijk.  

  • We slapen allemaal gezellig in grote tenten op het schoolterrein van de HvA. In de tenten slapen we allemaal zij aan zij. De kans dat degene naast je snurkt is redelijk aanwezig. Bereid je dus voor; koop oordoppen.


Inschrijven

De kosten voor de introductieweek bedragen €130,90,- p.p. Hiervoor krijg je drie overnachtingen (op de Faculteit; Tafelbergweg 51, 1105 BD te Amsterdam), ontbijt, diner en deelname aan al de geplande activiteiten tijdens de introductieweek. Tevens zal je meteen voor collegejaar 2024/2025 lid zijn van Studievereniging Venae en kan je voordelig deelnemen aan al haar activiteiten.

Meld je nu snel aan voordat het te laat is en begin jouw studententijd op een fantastisch leuke manier. Uit ervaring spreken wij als we zeggen dat de studententijd de beste tijd van je leven is! Je kan je aanmelden t/m 18 augustus 2024. Wees er op tijd bij, want VOL = VOL! Nadat je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mailbevestiging met daarin de definitieve uitnodiging en belangrijke informatie voor de introductieweek. Zorg dat je deze e-mail uitgeprint of digitaal meeneemt naar de introductieweek.


Aanmelden na 18 augustus 2023?

Wil je je aanmelden voor de introductieweek, maar is de deadline van 18 augustus al verstreken?
Stuur een mailtje naar cci-info@svvenae.nl t.a.v. Merel en Derrick, dan kan de organisatie bekijken of er nog iets voor je kan worden geregeld.


Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem een kijkje op onze FAQ Pagina en zie of jouw vraag ertussen staat of neem dan contact op met cci-info@svvenae.nl t.a.v. Merel en Derrick. 

 

Tot 26 augustus!


Namens het hele CCI,


Nicky Veldhuis (Voorzitter studievereniging Venae)

Merel van der Loos (Chef introductieweek)

Derrick Brandsma (Chef introductieweek)

 

Ben je benieuwd naar de studievereniging die dit organiseert?
Volg ons op Instagram @studieverenigingvenae en misschien zie je jezelf tijdens de introweek wel voorbij komen!

LET OP! Je zult binnen ca. 24 uur een bevestigingsmail ontvangen. Heb je geen bevestigingsmail gehad? Check even je spambox of (in het geval van Gmail) "alle e-mail" (Aan de linkerkant Categorieën > Meer > Alle e-mail). Mocht het bericht ook hier niet tussen staan, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het e-mailadres. We proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen.