Extra informatie introductieweek 2024

Locatie

De introductieweek vindt plaats op de faculteit Gezondheid, locatie Nicolaes Tulphuis. Het gebouw en het omliggende terrein is beschikbaar gesteld. Een grote partytent, sanitair, slaapplekken en beveiliging: aan alles is gedacht om de locatie zo geschikt mogelijk te maken! De faculteit is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf trein- en metrostation Holendrecht is het 5-10 minuten lopen naar de faculteit. De faculteit ligt naast het ziekenhuis AMC.

Herkenbaarheid
Studenten dragen gedurende de gehele week een introductie shirt. Zo kunnen medewerkers van het AMC en de HvA de studenten herkennen. En kunnen wij als organisatie jullie herkennen, er zullen namelijk meer mensen op de faculteit aanwezig zijn.
Iedereen krijgt 1 shirt en je zal deze gedurende de gehele introductie moeten dragen. 

Programma
Het programma bestaat uit activiteiten die je met alle studenten van de opleidingen samen doet, maar ook uit activiteiten die je met je eigen opleiding doet. Elke dag zijn er leuke activiteiten gepland om de stad, je opleiding en elkaar beter te leren kennen en elke avond sluiten we af met een feest, kroegentocht en themafeest. Houd daarom rekening met weinig slaap en een intensief programma.

Organisatie
De introductieweek wordt georganiseerd door het Centraal Comité van de Introductie (CCI), een commissie van Studievereniging Venae. Het CCI bestaat uit ouderejaars studenten die deze week vrijwillig hebben georganiseerd. Tijdens de introductieweek worden jullie ingedeeld in groepjes, deze worden begeleid door mentoren. De mentoren zijn ouderejaars studenten van verschillende opleidingen van de faculteit Gezondheid. 

Aanmelden
De kosten voor deelname aan de introductieweek bedragen €130,90. Hiervoor krijg je:

  • Drie overnachtingen.

  • Drie keer ontbijt (dinsdag t/m donderdag).

  • Drie keer lunch (maandag t/m woensdag). 

  • Drie keer avondeten - barbecue, foodtrucks enz. 

  • Activiteiten - themafeesten, zwemmen en kroegentocht enz.

  • T-shirt van de introductieweek.

  • Jaar lidmaatschap bij Studievereniging Venae.

Let op! Houd rekening met:

  • Consumpties. Bij ontbijt krijg je koffie, thee of fris aangeboden, maar bij de meeste activiteiten moet je zelf je consumptie(s) betalen. Je kunt alleen pinnen!

  • Reiskosten binnen Amsterdam. Neem je OV-chipkaart mee, deze moet gedurende de gehele week met minimaal €20,00 opgeladen zijn.

Aanmelden vóór 18 augustus 2024
Aanmelden voor de introductieweek verloopt via de website van Studievereniging Venae (organisatie). Via een formulier op de website laat je al je gegevens achter en vervolgens kun je direct via IDEAL de kosten voor deelname overmaken. Nadat je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mailbevestiging. Hou je mail de weken voor introductieweek goed in de gaten voor meer informatie.

Aanmelden na 18 augustus 2024?
Wil je je aanmelden voor de introductieweek, maar is de deadline van 18 augustus al verstreken? Stuur een mailtje naar cci-info@svvenae.nl t.a.v. Merel en Derrick, dan kan de organisatie bekijken of er nog iets voor je kan worden geregeld.

Afmelden?
Heb je je aangemeld voor de introductieweek, maar kun je door omstandigheden helaas toch niet deelnemen? Neem dan tijdig contact op via cci-info@svvenae.nl t.a.v. Merel en Derrick.

Vragen?
Stuur gerust een mailtje naar: cci-info@svvenae.nl
Merel en Derrick onze chef's CCI beantwoorden graag al jouw vragen over de introductieweek.